15.7 C
İstanbul
19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaHaberlerNVIDIA GeForce NOW, LG TV'lere geliyor

NVIDIA GeForce NOW, LG TV’lere geliyor

LG Electronic, NVIDIA‘nın bulut oyun hizmeti GeForce NOW‘un LG TV‘lere geleceğini duyurdu. NVIDIA ile gerçekleşen ortaklık sayesinde şu anda PC, macOS, Chrome OS, Android ve Safari üzerinden erişilebilen GeForce NOW hizmeti seçili LG TV’lerde de çalışacak. Hizmete üye olan oyuncular aynı zamanda sahip oldukları tüm cihazlarda oyunlarını oynamaya devam edebilecekler.

Uygulama, bu haftadan itibaren 80 pazarda belirli 2021 model LG 4K OLED, QNED Mini LED ve NanoCell TV modellerinde, LG Content Store‘da beta olarak sunulacak. GeForce NOW, uyumlu TV’leri olan LG TV sahiplerinin ek bir donanım gerektirmeden yalnızca uyumlu bir kontrolör ile oynaması ücretsiz 35’ten fazla oyunun keyfini çıkarmasına olanak sağlayacak. Bu oyunların NVIDIA RTX destekli sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte ve saniyede 60 kare hızında oynanabileceğini de hatırlatalım.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -