23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıNVIDIA, GeForce RTX 30 serisi GPU'ların yeniden stoklarda olduğunu duyurdu

NVIDIA, GeForce RTX 30 serisi GPU’ların yeniden stoklarda olduğunu duyurdu

NVIDIA, GeForce RTX 30 serisi GPU’lar için sarf malzemelerin yeniden stoklarda olduğunu ve gönderimlerinin başladığını yeni bir kampanya ‘Yeniden stokta ve hazır‘ ile duyurdu. Birden fazla AIB iş ortağı ve perakendecilere NVIDIA GeForce RTX 30 GPU gönderilerinin yapıldığını, bazı kartların liste fiyatı ile mevcut olduğunu buna ek olarak da birçok kartın indirim aldığı belirtiliyor.

GeForce RTX 30 serisi GPU’lar yaklaşık 18 aydır piyasada fakat çip krizi sonrasında hem stok sıkıntısı çekiliyor hem de fiyatları aşırı derecede pahalı oluyor. Bakalım bu haber piyasada nasıl bir etki bırakacak ilerleyen günlerde göreceğiz.

GeForce RTX 30 Serisi ekran kartları çıktı! Sürükleyici ışın izleme, NVIDIA DLSS ile büyük bir yapay zeka performansı artışı, NVIDIA Reflex ile oyun kazandıran duyarlılık ve NVIDIA Broadcast ile yapay zeka destekli ses ve video ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın. Yeni mükemmel seçenekler için düzenli olarak burayı kontrol edin.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -