24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNVIDIA, GeForce Yazılımı için 442.19 WHQL sürümünü yayımladı

NVIDIA, GeForce Yazılımı için 442.19 WHQL sürümünü yayımladı

NVIDIA, GeForce yazılımı için 442.19 numaralı, WHQL onaylı sürücü paketi yükseltmesini yayımladı. Bu sürüm özellikle yeni çıkan oyunlardan Zombie Army: Dead War 4, Apex Legends Season 4 ve Metro Exodus: Sam’s Story için uyumluluk ve performans artışı sunuyor.

 {youtube}https://youtu.be/eENkfXOgrQw{/youtube}

Bu sürücülerle NVIDIA, maksimum kare hızı ayarını 20 ile 1.000 FPS arasındaki sınırlarla değiştirlmesine izin veriyor. Bu ayarı “NVIDIA Kontrol Paneli> 3D Ayarları> Maksimum Kare Hızı kontrolü” (Maximum Frame Rate control) bölümünde bulmak mümkün. Buna ek olarak VR için yeni bir özellik olan ve bir çerçevenin merkezi bölgesine süper örnekleme yaparak görüntü kalitesini iyileştiren VRSS (VR süper örnekleme) özelliği de sürücüye dahil oluyor.

Hata düzeltmeleri arasında ise; The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine’da bir cutscene sırasında gerçekleşen çökme sorunu, SETI@Home deneyiminde “Maxwell” GPU’larında yaşanan sürücü çökmesi (TDR), OBS’nin Call of Duty Modern Warfare’i rastgele durdurması ile düşük gecikme modunda yaşanan DWM çökmesi problemi aşılıyor. Yine bazı SLI + G-Sync yapılandırmalarında yaşanan tekleme sorunu ve “Kepler” GPU’ları ile Doom’da (2016) yaşanan çökme ve NVENC bellek sızıntısı sorunu da gideriliyor.

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce Software v442.19 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -