22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımNVIDIA tüm Shield TV cihazları için Android 11 güncellemesini duyurdu

NVIDIA tüm Shield TV cihazları için Android 11 güncellemesini duyurdu

NVIDIA tarafından en iyi desteklenen ürünlerden biri sayılan NVIDIA Shield cihazların Android 11 güncellemesi alacağı duyuruldu. Shield TV sahipleri Shield Software Experience Upgrade 9.0 ile bu güncellemeye erişebilecek. Elbette bu güncelleme sadece Android güncellemesini içermiyor. Bunun yanı sıra Bluetooth ses çözümü için aptX ekleniyor. Hali hazırda LDAC ile birlikte kulaklık kullanıcıları oldukça memnun olacaktır.

NVIDIA ayrıca GeForce Now oyun akış yazılımını da güncellemiş. Yine Apple TV, Google Play Filmler ve TV uygulamaları için Dolby Vision desteği geliyor. Her ne kadar bizi çok ilgilendirmese de ABD’li Shield TV cihaz sahipleri altı aylık Peacock Premium‘a ücretsiz olarak erişebiliyor. Son olarak Shield TV uyku moduna alındığında Bluetooth cihazların otomatik olarak bağlantısını kesme seçeneği ve yeni enerji tasarrufu ayarı gibi birkaç küçük güncelleme ile düzeltme de eklenmiş durumda.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -