23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıNVIDIA, Windows 11 22H2 güncellemesi İçin düzeltme yayınladı

NVIDIA, Windows 11 22H2 güncellemesi İçin düzeltme yayınladı

Windows 11 kullanıcıları geçtiğimiz günlerde yayınlanan 22H2 güncellemesi ile yazılım yükseltmesine kavuştular. Güncellemenin üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından ise NVIDIA ekran kartı kullanıcıları performans sorunları raporlamaya başlamıştı. Sorunu kabul eden NVIDIA yeni bir düzeltme yayınladı.

GeForce Experience üzerinden de yapılabilecek bu düzeltme ile sorunların giderildiği söyleniyor. Ancak ne Microsoft ne de NVIDIA performans sorunlarına tam olarak neyin neden olduğunu belirtmiyor.

DOWNLOAD

Issue:

Some users may observe lower performance in games or applications after updating to Microsoft Windows 11 2022 Update

Solution:

Update to the latest NVIDIA GeForce Experience v3.26 BETA by choosing from one of the two methods below:

a) Manually download the NVIDIA GeForce Experience v3.26 installer from the URL below. Once downloaded, proceed with the installation.

b) From within the GeForce Experience app, open up “Settings” in GeForce Experience and select “Enable Experimental Features”. Then close GeForce Experience. Wait 30 seconds and then re-open GeForce Experience. The app will automatically update to the latest version.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -