22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerNvidia yeni bir Shield TV üzerinde çalışıyor olabilir

Nvidia yeni bir Shield TV üzerinde çalışıyor olabilir

Nvidia’nın Shield TV çözümü Apple TV ile aynı fiyat noktasını dolduran güçlü bir rakip konumunda. Elbette bir masaüstü bilgisayarından oyun akışı sağlamak ve Nintendo Switch’e güç veren aynı Tegra X1 yongasında Android oyunları oynamak gibi avantajlara da sahip. Son güncellemesinden bu yana iki yıl geçti ve şimdi yeni bir sürümün yolda olduğu haberleri ortada dolaşmaya başladı.

Google Play Geliştirici Konsolu’nun cihaz kataloğunun derinliklerinde XDA geliştiricileri tarafından tespit edilen “mdarcy” kodlu yeni bir Shield TV cihazı görünmüş durumda. Önceki kod adı “darcy” olan cihaz ile ana fark mdarcy’nin Android 9 Pie’yi desteklemesi, darcy’nin ise hala Android 8 Oreo’da olması. 

Tegra çekirdeği üzerinde çalışan XDA geliştiricileri yeni işlemcinin ve GPU’nun “daha iyi güç kullanımı” ve performansında gözle görülür bir artış sağlayan “daha yüksek bir maksimum GPU saati” olacağına inandıklarını söylüyorlar. Özellikle Fortnite ve PUBG gibi yoğun mobil oyunların popülaritesinin artması bu gelişme de büyük rol oynayacaktır. Ek olarak yenilenen Tegra işlemcisinin bu yıl içerisinde yeni bir Nintendo Switch ile geleceği haberlerini de es geçmememiz gerekiyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -