22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerHuawei, Galaxy Fold tarzı sorunlardan kaçınmak için Mate X’i geciktiriyor

Huawei, Galaxy Fold tarzı sorunlardan kaçınmak için Mate X’i geciktiriyor

Samsung’un katlanabilir telefon çözümü Galaxy Fold ile yaşadıkları sorunlar Huawei‘yi korkutmuş olacak ki firmanın bu tarz sorunlardan kaçınmak için Mate X’in çıkışını geciktirdiği haberleri konuşulmaya başladı.

 {youtube}https://youtu.be/NnO08HnZf10{/youtube}

Nisan ayından bu yana yeni bir çıkış tarihi olmayan ve kötü Galaxy Fold lansmanının ardından Huawei de Mate X ile benzer bir durumdan kaçınmak istiyor. Çinli firma CNBC ve The Wall Street Journal’e verdiği demeçte telefonun Temmuz çıkış tarihini katlama mekanizmasının amaçlandığı şekilde çalıştığından ve uygulamaların açıldığında cihazla uyumlu olduğundan emin olmak için Eylül’e ertelendiğini duyurdu.

Huawei sözcüsü CNBC’ye “Ünümüzü yok etmek için hazır olmayan bir ürünü piyasaya sürmek istemiyoruz” diyor. Hatırlarsanız Galaxy Fold’un ekranı ile menteşedeki gövdesi arasındaki boşluğa artıkların girmesinin ekrana zarar verdiği raporlanmıştı. Yine bazı editörler ekran koruyucuyu çıkarmaya çalışırken ekran zarına zarar vermişlerdi. Hal böyle olunca tasarımı ile zaten beğeni toplayan Mate X’in daha sağlam adımlarla piyasada olma çabalarını takdir etmemiz gerekiyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -