24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımNZXT, My Hero Academia temalı oyuncu kasasını duyurdu

NZXT, My Hero Academia temalı oyuncu kasasını duyurdu

NZXT, ‘heyecan verici’ olarak nitelendirdiği yeni işbirliğini popüler animelerden My Hero Academia temalı oyuncu kasası ile duyurdu. H510i All Might, mid-tower formunda geliyor. NZXT’nin CRFT serisine anime temalı olarak eklediği ilk kasa olma özelliğine de sahip. My Hero Academia dünyasının sevilen karakterlerinden All Might‘ı tema alan kasa oldukça şık bir görünüme sahip.

RGB LED şerit ile donatılan kasada yerleşik GPU montaj braketi yer alıyor. Kullanıcılar dilerse montaj braketi sayesinde ekran kartlarını dikey veya yatay olarak yerleştirebiliyorlar. Yine RGB ve fan denetleyicisi de unutulmamış. Bu sayede ikili NZXT RGB aydınlatma kanalını ve voltaj ayarlı üç adet PWM fanları kontrol etmek mümkün. H510i All Might modelinin fiyatı ise 249,99 ABD Doları olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -