24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımPhilips, Xbox'a özel 4K oyuncu monitörünü duyurdu

Philips, Xbox’a özel 4K oyuncu monitörünü duyurdu

Philips, yeni nesil Xbox konsollara özel tasarladığı 4K oyuncu monitörü 279M1RV modelini tanıttı. 144 Hz yenileme hızına sahip monitör 27 inç boyutlarıyla geliyor. Bu modelde “Designed for Xbox” logosu yer alıyor ve yeni nesil konsollarda desteklenen HDMI 2.1 arayüzü sayesinde 4K’da 120 Hz yenileme hızı sunabiliyor.

Philips bu model ile DCI-P3 renk gamının %98′ini kapsayan bir LG Nano IPS paneli kullanmış. Monitörde 1000:1 kontrast oranı, 1 ms griden griye tipik tepki süresi ve 178 derecelik görüş açısı yer alıyor. Ekran ayrıca HDR 600 sertifikasına sahip ve 450 cd/m² parlaklık sunuyor. Monitörün DP bağlantı noktası 60-144 Hz aralığına sahip ve G-Sync desteği geliyor. Yine VRR (Değişken Yenileme Hızı) ve FRL (Sabit Hız Bağlantısı), HDMI 2.1 üzerinden destekleniyor.

Monitörde üç adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, bir adet DP 1.4 ve 65 W PD desteğiyle gelen DP-Alt modlu bir USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Ayrıca, bir adet yukarı akış ve dört adet aşağı akış bağlantı noktasına sahip bir USB 3.2 hub eklenmiş. Son olarak 3.5 mm kulaklık girişi de unutulmamış. Diğer özellikler arasında ise DTS Ses destekli çift 5 W hoparlör ve sanal surround desteği yer alıyor. Buna ek olarak Philips monitörün üç tarafına yerleştirdiği LED’ler ile Ambiglow teknolojisini konsollar için sunuyor. 279M1RV modelinin fiyatı ise 725 £/845 € belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -