19.2 C
İstanbul
18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPinokyo'dan esinlenen Souls-like türünde olacak Lies of P harika gözüküyor

Pinokyo’dan esinlenen Souls-like türünde olacak Lies of P harika gözüküyor

Güney Koreli oyun geliştiricisi Round8 Studio tarafından yapımına devam edilen Lies of P için yeni bir tanıtım videosu meraklıları ile paylaşıldı. Oldukça güzel gözüken oyunda gerçek bir çocuk olmak isteyen tahta bir kukla hakkındaki klasik peri masalına konuk olacağız. Peri masalı dediysek de atmosfer tam anlamıyla bir Dark Souls oyunu tadında.

 {youtube}https://youtu.be/QzE4WBKs98o{/youtube}

Alpha oynanış videosunda Souls-like türü kendini gösteriyor. Öyle ki türün en sevilen oyunlarından Bloodborne‘u sıkça anmak mümkün. Lies of P şu an oldukça iyi bir yolda diyebiliriz. Büyük ve etkili silahlar, devasa düşmanlar, yüksek zorluk ve muhteşem bir görünüm. Hatta Sekiro: Shadows Die Twice tarzında Pinokyo‘nun mekanik koluna eklenebilecek araçlardan biri olacak kıskaç kanca bile var. Lies of P için kesin bir çıkış tarihi verilmemekle birlikte 2023 içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için raflarda olması bekleniyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -