22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonsolPlayStation 5 Pro, 2023 sonunda gelebilir!

PlayStation 5 Pro, 2023 sonunda gelebilir!

TCL, Sony ve Microsoft’un zaten söylentilerini duyduğumuz güncel nesil konsollarının yeni modelleri için sunumunda tarih verdi. Polonyalı web sitesi PPE, TCL’in yakın zamanda düzenlediği ve yükseltilmiş konsollarla ilgili tahminlerinden bahsettiği bir basın etkinliğine katılmış. Bu sunumdan alınan görüntüde TCL’in yeni Xbox Series S/X ve PS5 Pro için 2023‘ün sonunu gösterdiği görülüyor.

Görüntüde yer alan bir başka detay ise yükseltilmiş konsolların 4K – 8K @ 60-120FPS çıkışı ile 4K @ 60-120FPS “render” hedefleri olduğu belirtiliyor. Haberde paylaşılan bilgiler arasında yükseltilmiş bu konsolların AMD’nin yakında çıkacak olan Navi 33 tabanlı Radeon RX 7700 XT grafik kartıyla aynı ayarda bir GPU’ya sahip olacağına da değiniliyor. Daha önce yer alan haberlerde Radeon RX 7700 XT’nin Radeon RX 6900 XT’yi performans olarak geride bıraktığı söylenmişti. Son olarak yeni konsollar için 600-700 dolar aralığında bir fiyat öngörüldüğünü de ekleyelim.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -