22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaKültürPokémon’dan yeni bir çizgi dizi geliyor

Pokémon’dan yeni bir çizgi dizi geliyor

The Pokémon Company International’dan Pokémon severlere yeni bir çizgi dizi geliyor. Popüler Pokémon Legends: Arceus video oyunundan esinlenen “Pokémon: Arceus Günlükleri” Sinnoh bölgesinde heyecan verici bir maceraya atılan Ash, Pikachu ve arkadaşlarını takip ediyor. Bu heyecan verici dizi ilk kez Pokémon Dünya Şampiyonasında gösterilecek ve Eylül 2022 itibariyle Netflix ekranlarında yerini alacak.

Pokémon’un yeni özel çizgi dizisi olan “Pokémon: Arceus Günlükleri”nin İngilizce versiyonu 19 Ağustos 2022 tarihinde Londra’daki 2022 Pokémon Dünya Şampiyonasında gerçekleştirilecek özel bir etkinlikte gösterime giriyor. Bu etkinliğin ardından tüm dünyadaki Pokémon hayranları (Asya kıtası dışında) “Pokémon: Arceus Günlükleri”ni 23 Eylül 2022’den itibaren sadece Netflix’te izleyebilme fırsatını yakalıyor.

Ash, Pikachu ve arkadaşlarının maceralarına ortak olun

Sinnoh bölgesine yaptıkları seyahat sonucunda Ash, Pikachu ve arkadaşları; kendilerine yaklaşmakta olan bir tehdide karşı kuvvetli Pokémon’larla güçlerini birleştirince bu durum riskli bir maceraya dönüşüyor. Ash, Goh ve Dawn Mitolojik Pokémon Arceus’tan gizemli bir mesaj alınca Brock’la buluşarak Coronet Dağı’na durumu araştırmaya gidiyor. Oraya vardıklarında karşılarında, ortalığı kasıp kavuran Heatran’in yanı sıra, boyutlar arasında bir geçit açarak kayıp liderlerini bulmaya azmetmiş Galaktik Takımın komutanlarını buluyorlar. Kahramanlarımız bir Efsanevi Pokémon üçlüsü ile Sinnoh Şampiyonu Cynthia’dan destek alıyor fakat Sinnoh’yu yok olmaktan kurtarmak için çok daha fazla yardıma ihtiyaçları olacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -