23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaMobilPokémon UNITE mobil platformlar için hazır

Pokémon UNITE mobil platformlar için hazır

Pokémon’un ilk takım tabanlı stratejik savaş oyunu Pokémon UNITE, mobil aygıtlar için hazır. Tamamen ücretsiz olup isteğe bağlı oyun içi satın alımlar içeren Pokémon UNITE, App Store ve Google Play’den indirilebilir. Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dil desteği de hem Pokémon UNITE’ın mobil versiyonunda hem de ücretsiz indirilebilir güncelleme vasıtasıyla Nintendo Switch versiyonunda mevcut olacak.

Ayrıca çok yakında çıkacak yepyeni mücadele bileti, Pokémon Eğitmenlerine sunulacak. Eğitmenler Nintendo Hesaplarını veya Pokémon Eğitmen Kulübü hesaplarını bağlayarak Pokémon UNITE kayıt verilerine hem Nintendo Switch üzerinden hem de mobil aygıtlarından erişebilecek. Beş milyonun üzerinde ön kayıt alan mobil aygıt çıkışını kutlamak için, Pokémon UNITE’ın mobil versiyonundaki oyun içi etkinliği 31 Ekim Pazar, TSİ 18:59’a kadar tamamlayan tüm Eğitmenlere ön kayıt kampanyası dahilinde şu ödüller verilecek: 1000 Aeos bileti, Pikachu için Unite lisansı ve Pikachu için Festival Stili adındaki özel Parlak Giysi, 7,5 milyon ön kayıt sayısına ulaşıldığı takdirde Eğitmenler 1000 Aeos bileti daha alacak!

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -