22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerQualcomm, Snapdragon 865'in 8K video yeteneğini sergiledi

Qualcomm, Snapdragon 865’in 8K video yeteneğini sergiledi

Qualcomm geçtiğimiz sene duyurusunu gerçekleştirdiği yeni yongası Snapdragon 865‘in 8K video çekebilme yeteneğini yeni bir video ile meraklıları ile paylaştı. Söz konusu örnek klip, Sony IMX586 görüntü sensörünün yanında Snapdragon 865 tarafından desteklenen bir prototip akıllı telefonda yakalandı. 

 {youtube}https://youtu.be/lvf7XwUTT0I{/youtube}

Qualcomm çekimin Kasım 2019’da Arizona’nın çeşitli yerlerinde gerçekleştirildiğini söylüyor. Bu bölgenin, Büyük Kanyon ve At Nalı Bendi gibi yerlerdeki etkileyici görüntüleri nedeniyle seçildiğini de ekliyor. Tabii bu klibin tüm ihtişamının tadını çıkarabilecek miyiz başka bir soru olarak karşımıza çıkıyor. Emektar Core i7-4790 işlemcim, saniyede 33 milyon piksele baktığımız bu klibi 8K’da oynatmaya çalışırken oldukça zorlanıyor. Dört çekirdeğin tümü, yüzde 100 kullanımla en üst düzeye çıkıyor ve yavaş bir tempoyla video gösterimi gerçekleşiyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -