22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıRadeon Software Adrenalin 22.5.2 sürücüsü hazır

Radeon Software Adrenalin 22.5.2 sürücüsü hazır

AMD, Radeon Software Adrenalin sürücü paketini 22.5.2 sürümüne yükseltti. Bu sürücü yeni çıkacak oyunlardan Sniper Elite 5 ve Hitman 3‘ün yeni Ray Tracing güncellemesini destekliyor. Ayrıca entegre grafik işlemcileri için Radeon 6000 serisinde Radeon Süper Çözünürlük (RSR) desteği ekleniyor.

AMD, önceki yazılım sürümüne (22.5.1) kıyasla yeni amiral gemisi Radeon RX 6950 XT‘de DX11 tabanlı oyunlarda %8’e kadar daha fazla performans sunuyor. Sürücüler aynı zamanda Death Stranding ve Watch Dogs Legion için daha fazla Akıllı Erişim Belleği optimizasyonu içeriyor ve Radeon RX 6950 XT’de Death Stranding’de %6-12 arasında daha fazla performans sağlıyor. Watch Dogs Legion’da ise yine Radeon RX 6950 XT ile %6-24 arasında daha fazla performans alınıyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 22.5.2

  • Radeon RX 6000 Serisi için DirectX 11 performans artışı: Radeon RX 6950 XT grafik kartında yüzde 8’e varan artış dahil olmak üzere önceki yazılım sürümüne kıyasla DirectX 11 tabanlı oyunlarda performans artışı sağlıyor.
  • AMD Smart Access Memory Optimizasyonları: Yeni Radeon RX 6950 XT, Radeon RX 6750 XT ve Radeon RX 6650 XT grafik kartlarında 1440p çözünürlükte Death Stranding’de performansta yüzde 6-10’a kadar ve Watch Dogs: Legion’da yüzde 6-24’e varan performans artışı sunar.
  • Radeon Süper Çözünürlük: RSR artık bütünleşmiş Radeon grafikli Ryzen 6000 serisi işlemcilerle uyumludur ve netlik efektini kendi istediğiniz ayarlara göre, ince ayar yapmanızı sağlayan yeni bir ayar içerir.
  • AMD Privacy View: Göz hareketini izleyen ve ekranınızda yalnızca baktığınız alanı ortaya çıkarırken geri kalanını karartarak başkalarının hassas veya özel bilgileri görüntülemesini engelleyen Eyeware tarafından desteklenen benzersiz yazılım sunar.
  • Sniper Elite 5 desteği ve Hitman 3 için ışın izleme güncellemesi
  • Ek Vulkan Uzantıları
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -