22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımRazer'dan Subwoofer içeren yeni Soundbar: Leviathan V2

Razer’dan Subwoofer içeren yeni Soundbar: Leviathan V2

Razer, THX Spatial Audio ve Chroma RGB aydınlatmaya sahip subwoofer’lı Leviathan V2 oyun soundbar’ını duyurdu. Razer Leviathan V2 iki tam kapsamlı sürücü, iki pasif radyatör, iki tweeter ve 45 Hz ila 20 kHz frekans yanıt aralığı sunan bir subwoofer (5,5″ / 140 mm) içeriyor. Leviathan V2, 64-bit Windows 10 destekli cihazlarda THX Uzamsal Ses desteği için bir USB Type-C bağlantı noktası da içeriyor.

Razer Leviathan V2, düşük gecikme sunan Bluetooth 5.2 aracılığıyla diğer cihazlarla eşleştirilebiliyor. Soundbar’ın 18 aydınlatma bölgesine sahip Razer Chroma RGB ışıklandırması ise Razer Synapse PC yazılımı veya mobil cihazlarda Razer Audio üzerinden kontrol edilebiliyor. Razer bu model ile birlikte ayrılabilir ayaklara yer vermiş. Bu sayede optimum konumlandırma için ses çubuğunun açısını ayarlamak mümkün oluyor. Razer Leviathan V2, Razer‘ın sitesi üzerinden satın alınabilir durumda. Fiyatı ise 249,99 USD/249,99 EUR olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -