23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerRemnant için yeni bir oyun modu geliyor

Remnant için yeni bir oyun modu geliyor

Perfect World ve Gunfire Games, oyuncuları Remnant: From the Ashes‘in gizemli ve tehlikeli dünyasına bağlamaya devam edecek yeni bir oyun modu ve zindan yayınlayacaklarını duyurdu.

 {youtube}https://youtu.be/emLEsdK19PE{/youtube}

12 Eylül’de yayınlanacak olan “Adventure Mode (Macera Modu)”, oyuncuların Ruined Earth, Rhom ve Yaesha’ya tekrar girmesine izin vererek Remnant: From the Ashes’a keşfedilecek yeni bir katman getirecek. Oyuncular ve takım arkadaşları zindanları keşfetmeye, yeni düşmanlarla karşılaşmaya ve en sevdikleri veya en zorlu dünya reislerine karşı savaşmaya devam etmek için yeni modu, Ward 13’teki World Stone’dan etkinleştirebilir ve dinamik bir şekilde oluşturulan ortamlardan birini seçebilirler.

19 Eylül’de yayınlanacak olan “Leto’s Lab” oyuncuları, basit bulmacaların zorlu dövüşle birleştiği ve yeni bir reis savaşının da olduğu Research Station Alpha ile bir göreve götürecek.

Ruined Earth’de dinamik olarak yaratılan bu eşsiz zindan, oyunun karmaşık arka planı ve oyundaki esrarengiz kırmızı kristaller hakkında daha fazla bilgi verecek.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -