22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımSamsung'un yeni Mini LED monitörü: Odyssey Neo G7

Samsung’un yeni Mini LED monitörü: Odyssey Neo G7

Samsung Electronics şirketin ilk düz Mini-LED modeli olan Odyssey Neo G7‘yi duyurdu. Model adı G70NC olan 43-inç büyüklüğündeki yeni monitör oyunculara daha kapsamlı bir görüş ve ayrıntı yelpazesi sunmak için tasarlanmış geniş bir ekran ile geliyor.

Samsung bu modelde gelişmiş görüntü kalitesi için VESA Display HDR 600 ve HDR 10+ sertifikasıyla 4K çözünürlük sunuyor. 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms (MPRT) yanıt süresi ile gelen Odyssey Neo G7, Quantum Mini LED kullanarak Samsung’un Quantum Matrix Teknolojisini ön plana çıkarıyor. Yoğun şekilde paketlenmiş LED’ler kullanıcıların karanlık oyun ortamlarında bile daha zengin siyahlar, daha geniş renk ifadesi ve daha fazla ayrıntı görmesini sağlıyor. AMD FreeSync Premium Pro desteği sayesinde ise giriş gecikmeleri ve ekran yırtılmalarının azaltılması hedefleniyor.

Odyssey Neo G7’de DisplayPort ve HDMI üzerinden bağlantı sağlanıyor. Konsol oyuncuları için HDMI 2.1 arayüzü de unutulmamış. Yerleşik WIFI/Bluetooth aracılığıyla mobil oyun oynamak veya herhangi bir konsola sahip bile olmadan (Xbox ve NVIDIA GeForce NOW) sadece bir kontrol cihazı bağlayarak bulutta oyun oynamak mümkün. Bu modelde 2 adet 20W yerleşik hoparlör de mevcut.

Odyssey Neo G7 ayrıca kullanıcıların optimum oyun kurulumu için ekran boyutunu, konumunu ve hatta oranını ayarlamasına olanak tanıyan bir dizi yenilikçi özellik ile geliyor. Flex Move Screen, kullanıcıların oynadıkları oyuna göre tercih ettikleri boyuta uyması için ekran boyutunu 43 ila 20 inç arasında ayarlamasına, hatta ekran konumunu değiştirmesine olanak tanıyor. Yine performans kişiselleştirmeleri için kullanıcılar oyun ekranından ayrılmalarına gerek kalmadan önemli ayarları hızlı bir şekilde görüntülemelerini ve değiştirmelerini sağlayan Samsung Game Bar’ı kullanabilecekler. Bu sayede oyuncular FPS (Frames Per Second), en-boy oranını, yüksek dinamik aralığı (HDR), değişken yenileme hızını (VRR) görebilecek ve kolayca değiştirebilecek. Odyssey Neo G7’nin 2023’ün ilk çeyreğinden itibaren dünya çapında satışa sunulması bekleniyor.

 

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -