24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSamsung Galaxy Tab Active Pro satışa sunuldu

Samsung Galaxy Tab Active Pro satışa sunuldu

Samsung‘un ağır endüstriyel kullanım için üretilmiş tableti Galaxy Tab Active Pro satışa sunuldu. Darbelere, toza ve neme karşı koruma sağlayan bu özel tablet işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış ve sadece Samsung’un kurumsal ortakları tarafından satılıyor.

Galaxy Tab Active Pro’da 10.1-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1200 çözünürlüğünde S-Pen desteğine sahip bir ekran kullanılıyor. Tablet suya ve toza karşı dayanıklılık için IP68 sertifikası ile şok direnci için askeri düzeyde MIL-STD 810G sertifikasına sahip.

Samsung tablette 2GHz hızında octa-core Snapdragon 670 işlemci, 4GB RAM ve 512 GB!a kadar artırılabilir 64 GB depolama sunuyor. 7,500mAh pili ise 15 saate kadar kullanım süresi vaat ediyor. Tabletin arkasında 13 MP, ön kısmında ise 8 MP‘lik bir kameraya yer verilmiş. Diğer özellikleri arasında ise parmak izi okuyucu, 3.5mm kullaklık girişi, USB-C ile hızlı şarj desteği yer alıyor. 

DeX desteğine de sahip Galaxy Tab Active Pro‘nun fiyatı ise $600 olarak belirlenmiş. LTE sürümü ise 15 Kasım’da $680 etiketiyle satılacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -