22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımSamsung Odyssey Ark oyuncu ekranı kavramını değiştiriyor!

Samsung Odyssey Ark oyuncu ekranı kavramını değiştiriyor!

Samsung Electronics, Odyssey serisine tamamen yeni bir form faktörü ekleyen dünyanın ilk 55-inç 1000R kavisli oyun ekranı Odyssey Ark‘ı duyurdu. Devasa boyutuyla dikkat çeken ekranda 165 Hz yenileme hızı, 1 ms tepki süresi (GtG) ve tamamen yeni bir Kokpit Modu ile özel bir kontrolör olan Ark Dial yer alıyor.

Odyssey Ark‘ın ekranı portre moduna döndüren etkileyici Kokpit Modu ekran boyutunu ve oranını aynı anda birden çok içerik kaynağına göre ayarlamanıza izin veriyor. Bu moda eşlik eden Eclipse aydınlatma da geliştirilmiş. Samsung ayrıca Odyssey Ark’da sadece görsellere değil aynı zamanda herhangi bir oyun ekranı veya ses çubuğuna göre en düşük 45Hz notalara sahip 60W 2.2.2 kanal sağlamak için 4 köşe hoparlörü ve 2 merkezi woofer‘u da ekrana dahil etmiş. Ses sistemi AI Sound Booster ve Dolby Atmos destekli geliyor.

Samsung Odyssey Ark, 4 adet HDMI 2.1 portuna ve DisplayPort konnektörü ile geliyor. Mini-LED arka ışıklandırma ile donatılan 4K paneli ise 1500 nit parlaklığa sahip. Odyssey Ark oyuncu ekranının fiyatı ise $3500 olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -