22.6 C
İstanbul
19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaHaberlerSamsung'un hepsi bir arada 4K akıllı monitörü ön siparişe açıldı

Samsung’un hepsi bir arada 4K akıllı monitörü ön siparişe açıldı

Samsung‘un Smart Monitor ailesindeki en yeni ürünü M8 serisi dünya çapında ön siparişe açıldı. Akıllı monitör serisi 32 inçlik ekranı, 4K çözünürlük ve üst çerçeveye takılabilen manyetik bir SlimFit kamera ile iMac tarzı dört renk seçeneğine sahip.

Smart M8 serisi uyumlu akıllı ev cihazlarını kontrol etmek için entegre bir SmartThings merkezine sahip. Bir bilgisayar bağlantısı gerektirmeden Windows PC veya Mac’e kablosuz olarak bağlanabiliyor, akıllı telefon içeriğini yansıtabiliyorr ve Microsoft Office 365 uygulamalarını sanal bir makine aracılığıyla çalıştırabiliyor. Ayrıca Samsung DeX ve Apple AirPlay 2 desteğine de sahip. Yine, Wi-Fi 5, Bluetooth 4.2, 400 nit parlaklık, iki tweeter’lı 2.2 kanallı 5 watt‘lık hoparlörler ve HDR 10+ uyumluluğu gibi özellikleri artıları arasında yer alıyor.

Monitör 16:9 en boy oranına, 3.000:1 kontrast değerine ve 1.07 milyar renk desteğine sahip. Ek olarak sRGB spektrumunu ise % 99 oranında kapsıyor. Ancak 60Hz yenileme hızı ve 4ms tepki süresi muhtemelen oyunculara daha az çekici gelecektir. Monitör ayrıca bir USB-C uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen yerleştirme istasyonu ve çıkarılabilir SlimFit kamera ile birlikte geliyor. Bağlantı noktaları arasında ise bir adet mikro-HDMI ve saatte 65 watt şarjı destekleyen iki adet de USB-C yer alıyor. Smart Monitor M8 serisi 700 dolardan başlayan fiyatı ile ön siparişe açılmış durumda.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -