22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımSamsung'un yeni 980 PRO M.2 SSD'si PS5'e özel soğutucuyla birlikte geliyor

Samsung’un yeni 980 PRO M.2 SSD’si PS5’e özel soğutucuyla birlikte geliyor

Samsung, Playstation 5 hazır olarak gelecek yeni SSD modelini duyurdu. Yeni 980 PRO M.2 NVMe 1.3c SSD modeli uygun ısı dağılımı ve yük altında soğutma için yerleşik bir ısı emiciyle geliyor. PlayStation 5’in M.2 portu ve hız gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış 980 PRO, üst düzey V-NAND flash belleği, PCIe Gen4 x4 üzerinden 7GB/sn’ye varan okuma hızları ve 5.1GB/sn’ye kadar yazma hızları sunuyor. Samsung’un tescilli Elpis bellek denetleyicisi sayesinde ise üst düzey bir performans hedefleniyor.

Samsung 980 PRO, PlayStation 5 için optimize edilmiş oyunlarda (ayrıca PS4 oyunlarında artan hızların yanı sıra) ultra hızlı yükleme ve hızlı veri aktarımları sağlayacak üst düzey bir sürücü olarak 29 Ekim itibariyle satışa sunulacak. İki farklı model olarak piyasada olacak SSD’lerden 1 TB kapasiteye sahip sürücünün fiyatı 249,99 Dolar, 2 TB kapasiteli modelin fiyatı ise 449,99 Dolar olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -