23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımSamsung yeni Odyssey Neo G8 oyuncu monitörünü tanıttı

Samsung yeni Odyssey Neo G8 oyuncu monitörünü tanıttı

Samsung‘un CES 2022‘de sergileyeceği üç yeni modelinden biri olan oyuncu monitörü Odyssey Neo G8 teknik detayları ile oldukça iddialı geliyor. 32-inç büyüklüğündeki monitör 4K çözünürlük ve 240Hz yenileme hızı sunuyor. Samsung’un Quantum Mini-LED teknolojisini kullanan paneli ise 1.000R kavis eğriliğiyle geliyor.

Odyssey Neo G8, Samsung’un süper ultra geniş modeli Odyssey Neo G9 ile aynı tasarım dili ve benzer teknolojileri paylaşıyor. 2.000 nit‘e kadar tepe parlaklık sunan Neo G8’de çift QHD@240Hz kurulumu yerine 4K@240Hz panel ve 1 ms tepki süresi (GtG) bulunuyor. Bağlantı noktaları arasında ise çift HDMI 2.1 ve tek DisplayPort 1.4 bağlantısı geliyor. Akıcı bir oyun için Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync Premium Pro teknolojisi de destekleniyor.

Ek olarak Samsung, bağlantı odaklı M8 ve içerik oluşturuculara yönelik S8 modeli olmak üzere iki monitörünü daha duyurdu. Bunlardan ilki telekonferans, bulut oyunu akışı için manyetik bir SlimFit web kamerası içeren M8 modeli oluyor. 32-inç UHD bu monitör Samsung’un SmartThings IoT platformu için merkez görevi görecek ve ultra ince (11.4mm) yapısıyla dikkat çekiyor. Ayrıca özel bir uzaktan kumanda ve doğrudan şarj için 65W USB-C bağlantı noktasıyla birlikte geliyor.

S8 modeli ise DCI-P3 kapsamının % 98′ini karşılıyor ve Display HDR 600 sertifikasına sahip. 27 ve 32-inç boyutlarında gelen monitörde 4K çözünürlük sunuluyor. Parlamayan mat bir ekran kullanılan model daha çok basitleştirilmiş bir iş istasyonu arayan içerik oluşturucular için üretilmiş. Bu amaçla Samsung bu modele dizüstü bilgisayarlar ve telefonlar için yerleşik LAN desteği ve 90W USB-C şarjı eklemiş. Her üç monitör de bu hafta Samsung‘un CES 2022 vitrininde resmi olarak duyurulacak. Ayrıntıları, fiyatı ve bulunabilirlik bilgileri de netleşmiş olacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -