22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımSeagate, PS5 ve PS4 için lisanslı oyun disklerini duyurdu

Seagate, PS5 ve PS4 için lisanslı oyun disklerini duyurdu

Seagate, PS4 ve PS5 konsolları için depolama kapasitesini 2 TB ve 4 TB kapasiteye sahip resmi lisanslı harici Game Drive diskleriyle genişletiyor. PlayStation konsollarıyla çalışmak üzere tasarlanmış bu diskler yazılım ile optimize edilerek tak ve çalıştır kurulumuna hazırlar. Yüksek hızlı USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) ile bağlantısı sağlanan disklerin PlayStation için ayrı bir güç kablosuna da ihtiyaçları yok.

Yeni Game Drive disklerde yakında çıkacak olan Horizon Forbidden West‘i kutlamak için Seagate, Horizon Forbidden West Limited Edition Game Drive etiketiyle Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla ile işbirliği yapmış. Horizon Forbidden West’in açık dünyasından ilham alan resmi lisanslı sürücünün dış kısmında Horizon Forbidden West kahramanı Aloy‘un gücünü ve gizemini vurgulayan görüntüler yer alıyor.

Önümüzdeki ay sevkiyatları başlayacak olan Seagate Game Drive’ın önerilen fiyatı 2 TB olan model için 92,49 ABD Doları, 4 TB olan model için de ve 139,99 ABD Doları olarak belirlenmiş. Horizon Forbidden West Sınırlı Sürüm Game Drive‘ı için önerilen fiyat ise 2 TB için 99,99 ABD Dolar, 5 TB modeli için de 159,99 ABD Dolar olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -