24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaTeknolojiSony'den sıra dışı bir hoparlör: Wireless Neckband Speaker

Sony’den sıra dışı bir hoparlör: Wireless Neckband Speaker

Sony Electronics, giyilebilir hoparlör serisine en son eklenen üyeleri SRS-NS7 kablosuz boyun bandı hoparlörünü ve WLA-NS7 kablosuz vericisini duyurdu. SRS-NS7, sürükleyici bir ev sineması deneyimi hedefliyor. Birlikte verilen kablosuz verici ile eşleştirildiğinde kullanıcılar yeni bir dinleme şekli için uyarlanmış sesi deneyimleyebiliyorlar. WLA-NS7 kablosuz verici ayrıca belirli Sony kulaklıkları kullanırken aynı sinematik sesin keyfini çıkarabilmeleri için ayrı olarak da alınabilecek.

Sony Electronics Inc Tüketici İş Grubu Başkan Yardımcısı Tyler Ishida, “SRS-NS7, Sony’nin benzersiz 360 Uzamsal Ses Kişiselleştiricisi sayesinde kullanıcıların en sevdikleri Dolby Atmos filmleri deneyimleme biçimini değiştirecek.” diyor.

SRS-NS7, Sony’nin BRAVIA XR televizyon modelleriyle eşleştirildiğinde Dolby Atmos sağlayan dünyanın ilk kablosuz boyun bandı hoparlörü olma özelliğine sahip. 360 Spatial Sound Personalizer uygulamasıyla mükemmel şekilde optimize edilmiş bir sinema deneyimi sunarak Sony’nin benzersiz 360 Spatial Sound deneyimini kullanıcılarına sunuyor. SRS-NS7, Bluetooth teknolojisi aracılığıyla sağlanan kablosuz vericiyle eşleştirildiğinde ve bir BRAVIA XR TV’ye bağlandığında, 360 Mekansal Ses Kişiselleştirici uygulaması, kullanıcının kulağının fotoğrafını çekebiliyor ve kulağın 3D şeklini tahmin ederek işitme özelliklerini analiz ediyor. Bu da kullanıcının etrafında sanal Dolby Atmos hoparlörlerin ideal düzenini oluşturuyor.

SRS-NS7’nin önerilen perakende fiyatı 299,99$, WLA-NS7’nin önerilen perakende fiyatı ise 59.99$ olarak belirlenmiş. Her iki ürünü de Sony Electronics, Best Buy ve Amazon’dan ön sipariş vermek mümkün.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -