22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerSony, Spider-Man'in geliştiricisi Insomniac Games'e 229 milyon dolar ödedi!

Sony, Spider-Man’in geliştiricisi Insomniac Games’e 229 milyon dolar ödedi!

Sony geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Playstation için özel oyunlara imza atan; Spyro the Dragon, Resistance, Ratchet & Clank serisi ve son olarak oldukça ses getiren Spider-Man’in geliştiricisi Insomniac Games‘i satın aldığını resmi olarak duyurmuştu. Satın alma sonrasında Insomniac Games’e ödenecek ücret de belli oldu.

Son paylaşılan finans raporlarına göre Sony Interactive Entertainment‘ın 2019’da Insomniac Games’i satın almak için yaklaşık 229 milyon dolar harcadığı, bu paranın nakit olarak ‘24.895 milyon yen (229 milyon ABD doları)’ ödendiği ve artık Insomniac Games’in Sony’nin yüzde yüz iştiraki haline geldiği bilgisi paylaşıldı. Insomniac’ın Spider-Man‘in devamı ve PlayStation 5 için yeni bir Ratchet and Clank oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Son olarak Sony’nin oyun bölümünün Tatil 2019 döneminde 5,6 milyar dolar kazandığı bilgisinin haberde yer aldığını da ekleyelim.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -