22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerXIGMATEK'ten yeni bir işlemci soğutucusu WindpowerPRO

XIGMATEK’ten yeni bir işlemci soğutucusu WindpowerPRO

XIGMATEK yeni kule tipi hava soğutucusu WindpowerPRO‘yu tanıttı. Bu kule tipi hava soğutucusu, RGB LED süslemelere sahip ve 120 mm çift fan ile hava akışı sağlıyor. Soğutucunun tabanında yer alan 6 mm kalınlığında bakır ısı boruları CPU ile doğrudan temas sağlayarak etkili bir soğutma sağlıyor. Yığın soğutucu kanatları ise anodize siyah alüminyumdan tercih edilmiş.

Soğutucunun tek 3 pimli adreslenebilir RGB bağlantısı iki fan ve ısı emicisinin üst plaka aydınlatmasını yönetiyor. Firma ayrıca, anakartınızda CPU soketinin yakınında 4 pinli fan başlığı bulunmaması durumunda 4 pinli PWM fan başlığı ayırıcısını da beraberinde gönderiyor. XIGMATEK Galaxy II Pro ARGB fanların her biri 800 ila 1.800 RPM arasında dönerek 58.5 CFM‘ye kadar hava itebiliyor. Gürültü seviyesi ise 25.3 dBA olarak bildirilmiş. Fanlar 50.000 saatlik nominal hidro dinamik rulmanlara sahip. XIGMATEK WindpowerPRO’nun ölçüleri, 110 mm x 125 mm x 157 mm boyutlarında. Soğutucunun termal kapasitesi 200W olarak derecelendirilmiş. Desteklenen CPU soket tipleri arasında ise AM4, LGA115x ve LGA2066 bulunuyor. Soğutucunun fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -