22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımThermaltake ve Studio F. A. Porsche'den gerçek deri oyuncu koltuğu

Thermaltake ve Studio F. A. Porsche’den gerçek deri oyuncu koltuğu

Thermaltake fonksiyonel tasarım ve oyun çevre birimi teknolojilerini birleştiren Studio F. A. Porsche ile yeni bir işbirliğine başladıklarını duyurdu. Thermaltake ve Studio F. A. Porsche, geleneksel oyun koltuğunu estetik tasarım, kalite ve mühendislik açısından bir sonraki seviyeye taşıdıklarını söyleyerek yeni oyuncu koltukları ARGENT E700‘ü tanıttı.

Thermaltake ve Studio F. A. Porsche yalnızca oyuncular için tasarlanmayan birinci sınıf bir oyun koltuğu ürettiklerini dile getiriyor. Yeni ARGENT E700, gerçek deri oyuncu koltuğu olarak aynı zamanda profesyoneller için de bir alternatif sunuyor. Bu model altı özel renkte kullanıcıların beğenisine sunulacak.

ARGENT E700‘ün yan entegre alüminyum alaşımlı tutamakları eğilme ve yükseltme için özel olarak tasarlanmış. Sol taraftaki tutamak, koltuk arkalığını 126°‘ye kadar ayarlayabiliyor ve sağ taraftaki kol, koltuk yüksekliğini 16,1 – 20,8″ (41 – 53 cm) arasında değiştirebiliyor. Oturan kısım ise yerleşik bir tel kontrol mekanizmasına sahip ve birinci sınıf işlevsellik ile düzgün bir genel görünümü hedefliyor. Buna ek olarak E700, yükseklik ayarlamaları için sınıf-4 gazlı yay sistemi, birinci sınıf alüminyum alaşımlı taban, stabilite ve güvenlik sağlamak için de PU kaplı büyük 3-inç tekerlekler ile geliyor.

Models

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -