22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaOyunUnreal Engine 5 ile oyunlar inanılmaz gözükecek!

Unreal Engine 5 ile oyunlar inanılmaz gözükecek!

Sanatçı Lorenzo Drago‘nun Unreal Engine 5 ile hazırladığı görüntüler görsel standardı yeniden tanımlıyor. The Backrooms klibi, Epic‘in yeni nesil motorunun gerçek gücünü gösteriyor. Sunumda Japonya’daki bir tren istasyonunun ultra gerçekçi bir yorumlamasını izliyoruz. Bugüne kadarki en iyi görünen projelerden biri olduğunu söylersek sanırım abartmış olmayız.

Drago‘ya göre görüntüler Toyama’daki Etchu-Daimon İstasyonu‘na dayanıyor. Çalışmanın inanılmaz gerçekçilik seviyesi, dokular, aydınlatma, animasyon ve modellemelerde görülebiliyor. Drago aynı zamanda fotogerçekçiliğe olabildiğince yaklaşmak için kamera eşleştirme ve kafa hareketlerini olabildiğince doğru bir şekilde göstermek için gerçek zamanlı VR izlemeyi kullandığını söylüyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -