22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımViewSonic'den PlayStation 5 uyumlu 4K oyuncu monitörü

ViewSonic’den PlayStation 5 uyumlu 4K oyuncu monitörü

ViewSonic‘in yeni VX2882-4KP model oyuncu monitörü hem basit bir tasarım arayanlar hem de 4K oyun monitörü isteyen kullanıclar için görücüye çıktı. 28-inç büyüklüğündeki monitör 4K’da 150 Hz yenileme hızı sunabiliyor. Bunun yanı sıra yeni nesil oyun konsollarından PlayStation 5 ile de uyumlu olarak geliyor.

ViewSonic bu modelde IPS bir panel tercih etmiş. Bunun yanı sıra 300 nitlik bir parlaklık değerine sahip. Fakat 8-bit paneli (6-bit + FRC) HDR desteğine sahip değil ve bir oyuncu monitörü için maalesef eksi bir puan olarak hanesine yazılıyor. İyi haber ise iki adet HDMI 2.1 bağlantı noktası 150 Hz’e kadar yenileme hızlarını destekliyor. Yine iki adet DP 1.4 bağlantı noktası ve DP Alt modlu bir USB-C bağlantı noktası da mevcut. Monitör, AMD FreeSync Premium sertifikasına da sahip. Yine 3,5 mm ses jakı ve yerleşik 2W hoparlörü unutulmamış. VX2882-4KP modelinin fiyatı ise 830$ olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -