24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaDonanımViewSonic taşınabilir oyuncu monitörünü tanıttı

ViewSonic taşınabilir oyuncu monitörünü tanıttı

ViewSonic, PC, mobil ve konsol oyunları için tasarladığı yeni VX1755 model kompakt ve taşınabilir oyuncu monitörünü tanıttı. 1080p Full HD çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve AMD FreeSync Premium teknolojisi sunan monitör akıcı oyun ve yüksek görüntü kalitesi vaat ediyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerle eşleştirilebiliyor. Böylece kullanıcılar oyun dışı uygulamalar için ek ekran alanı sağlayabiliyor ve üretkenliklerini artırabiliyor.

17.2 inç büyüklüğündeki monitörde IPS panel kullanılıyor. Tepkime süresi ise 4ms olarak belirlenmiş. Monitörün bağlantı seçenekleri arasında 2 yönlü şarj için iki USB Type-C, bir adet mini HDMI ve 3,5 mm kulaklık jakı yer alıyor. Çerçevesiz bir tasarım ile gelen monitör 0,6 inç kalınlığa sahip. Taşınabilir monitörde dikey ve yatay yönlendirme için yerleşik bir stand mevcut. Çift entegre hoparlör de unutulmamış. ViewSonic VX1755 fiyatı ise $299 olarak belirlenmiş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -