22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerVIPER GAMING'den Viper V380 Oyun Kulaklığı

VIPER GAMING’den Viper V380 Oyun Kulaklığı

Performans belleği, katı hal sürücüleri ve flash depolama çözümleri sunan PATRIOT kendi ticari markası olan VIPER GAMING‘in yeni ürünü Viper V380 Sanal 7.1 Surround Oyun Kulaklığı‘nı duyurdu. Firma bu modelde üst düzey oyun ve sinema sınıfı ses için kristal netliğinde kalite ve olağanüstü gürültü yalıtımı vaat ediyor.

Kulaklıkta Hi-Fi sınıfı 53 mm neodimyum sürücüler kullanılıyor. Bu sayede kullanıcıların oyun esnasında rakiplerinden daha hızlı tepki vermesine yardımcı olarak, hassas ayrıntılarla daha yüksek hassasiyet ve üstün ses kalitesi hedefleniyor. Otomatik çevresel gürültü engelleme (ENC) özelliğine sahip kulaklık çok yönlü ve çıkarılabilir bir mikrofon ile geliyor. Oyun sırasında takım arkadaşları ile iletişim kurulurken arka plan gürültüsünden etkilenmeden geri bildirimlerde yüksek ses netliği sağlanıyor.

V380’de ergonomi için menteşeli büyük boyutlu kulak yastıkları kullanılmış. Yine uzun süreli oyun oynayan kullanıcılara maksimum konfor sağlamak için ayarlanabilir bir deri kafa bandı kullanılıyor. Tam spektrumlu bir RGB aydınlatmaya da sahip olan kulaklık Viper RGB Yazılımı aracılığıyla programlanabiliyor. V380 7.1 Sanal Surround Ses RGB Oyun Kulaklığı’nın fiyatı ise 90 dolar olarak belirlenmiş.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -