22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaİşlemciYeni AMD Radeon PRO W6600X GPU'lar Mac Pro için kullanılabilecek

Yeni AMD Radeon PRO W6600X GPU’lar Mac Pro için kullanılabilecek

AMD, Mac Pro için AMD Radeon PRO W6600X GPU‘sunun piyasaya çıktığını duyurdu. Yeni GPU, olağanüstü bir görüntü kalitesi ve olağanüstü performans kombinasyonu sunarak, tasarım ve içerik oluşturma profesyonellerinin inanılmaz üretkenlik ve yaratıcılık düzeylerine ulaşmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

 Enerji açısından verimli, yüksek performanslı AMD RDNA 2 mimarisi üzerine inşa edilen AMD Radeon PRO W6600X, günümüzün çeşitli popüler profesyonel uygulamalarına ve iş yüklerine güç sağlamak için çarpıcı görseller ve olağanüstü performans sağlıyor.

AMD Radeon PRO W6600X GPU‘nun temel yetenekleri ve özellikleri şunları içeriyor:

  • Yüksek hızlı GDDR6 bellek: 256 GB/s’ye kadar bant genişliğine ve 8 GB’a kadar olan GDDR6 bellek, veri yoğunluğu gerektiren profesyonel uygulamalara güç sağlamak için ultra yüksek aktarım hızları sağlar.
  • AMD Infinity Cache: GPU’ya entegre edilmiş 32MB’lık son seviye veri önbelleği, geleneksel mimari tasarımlardan daha yüksek performans sağlamak için gecikmeyi ve güç tüketimini azaltmak üzere tasarlanmıştır.
  • Görsel Mükemmellik: 8K işleme ve HDR desteği ile AMD Radeon PRO W6600X GPU, profesyonel iş akışları için video birleştirme ve düzenlemeyi geliştirerek inanılmaz düzeyde yaratıcılık sağlar.

Mac Pro Kullanıcıları yeni AMD Radeon PRO W6600X GPU’lara ek olarak, daha önce duyurulan AMD Radeon PRO W6900X, AMD Radeon PRO W6800X ve çift GPU’lu AMD Radeon PRO W6800X dahil olmak üzere çok çeşitli profesyonel iş yüklerini desteklemek için diğer güçlü AMD GPU’ları arasından da seçim yapabiliecekler.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -