23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaOyunYeni Silent Hill oyunları duyuruldu

Yeni Silent Hill oyunları duyuruldu

Konami dün akşam saatlerinde yaptığı duyuru ile yeni Silent Hill oyunlarını tanıttı. Bu duyurulardan ilki serinin klasiklerinden Silent Hill 2‘nin yeniden yapımı oldu. Bloober Team  tarafından geliştirilen oyun hem PS5 hem de PC için çıkacak. 

Yeni oyunun ismi ise Silent Hill f olarak duyuruldu. Hikayesini Ryuukishi 07‘nin yazdığı ve Neobards Entertainment‘ın geliştiriciliğini üstlendiği oyun 1960 Japonyası’nda geçecek. Geliştirici ekibin arkasındaki isimlerden Ryukishi07, When They Cry görsel roman serisinin isimsiz yaratıcısı, karakter ve yaratık tasarımcısı olan “kera” ise Luigi’s Mansion ve Wii Play’de çalışmış. Yine Nintendo’dan yapımcı Motoi Okamoto da Capcom için Resident Evil Origins Collection ve Onimusha: Warlords’da çalışmış. Oyunun geliştiricisi NeoBards ise iResident Evil Re:Verse ve Resident Evil Resistance’ın çok oyunculu modlarını yaratan stüdyo. Silent Hill f‘nin hangi platformlara çıkacağı ve çıkış tarihi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -