23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerZeal-All'dan GeForce GTX 1050 Ti ile gelen sıradışı bir anakart

Zeal-All’dan GeForce GTX 1050 Ti ile gelen sıradışı bir anakart

Çinli anakart üreticisi Zeal-All geçtiğimiz günlerde entegre GeForce GTX 1050 Ti ekran kartı ile gelen yepyeni bir LGA1151 soket kullalan Intel B150 anakartını piyasaya sürdü. Bu ilginç anakart, 6. ve 7. nesil Intel işlemcilerini (Skylake ve Kaby Lake yongaları) destekliyor. 235 x 197,5 mm‘lik sıradışı bir form faktöre sahip anakart Zeal-All’in sitesinde belirtildiği gibi AI algoritmaları gibi özel kurumsal kullanımlara yönelik.

Anakart, nadir görülen form faktörünün yanı sıra dizüstü bilgisayarlarda kullanılan SODIMM tipi bellek yuvaları kullanıyor ve tipik bir güç bağlantısı içermiyor. Sadece harici bir 19 V güç kaynağı için bir adet konektörü mevcut. Anakart üzerinde bir adet HDMI, LAN, 4 adet USB 3.0 ve microfon giriş çıkışları yer alıyor. Dahili konektörler arasında ise 3 adet USB 2.0, 2 adet USB2.0, CPU Fan, Sistem Fanı, 2 adet LVDS Pin (çift Kanal 10 Bit desteği), 4 adet SATA, Ön panel ve Ses Pin Bağlantı noktaları bulunuyor. Gigabit Ethernet için bir Realtek 8111E LAN denetleyicisi ve Wi-Fi genişletme kartı için de bir Mini-PCIe yuvası ile donatılmış. Anakartın kuşkusuz en büyük özelliği ise 4GB RAM‘li bir entegre GeForce GTX 1050 Ti ile gelmesi oluyor.

{youtube}https://youtu.be/EmTQXtdi1XM{/youtube}

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -