24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerPlayStation 5, iki farklı model ile giriş yapabilir!

PlayStation 5, iki farklı model ile giriş yapabilir!

Yeni nesil konsolların fiyatları merakla beklenirken yeni söylentiler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Buna göre Sony, Playstation 5 için farklı SSD kapasitelerine sahip iki giriş modeli ile piyasada olabilir. Son paylaşılan bilgilerden bir tanesi ise Mirosoft’un konsolun fiyatında indirime gidebilmesi için Sony’nin Playstation 5’in fiyatını açıklamasını beklediği yer alıyor.

Reddit‘de yer alan bilgiye göre Sony, Playstation 5 için 825 GB kapasiteli SSD içeren Basic modeli için 499 euro, 1.65TB kapasiteli SSD içeren Premium modeli için de 599 euro fiyat belirleyeceği raporlanmış. Elbette bu bilgiler henüz resmi bir nitelik taşımıyor. Sony’nin yakın zamanda, merakla beklenen konsolu için bir tanıtım düzenleyeceği bilgisi konuşulmaya başlamış durumda. İçinde bulunduğumuz ekonomik düzen içinde umarız biz oyuncuların canı çok fazla yanmaz!

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -