24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAcer'dan Porsche'nin imzasını taşıyan karbon fiber kaplamalı laptop: Acer Book RS

Acer’dan Porsche’nin imzasını taşıyan karbon fiber kaplamalı laptop: Acer Book RS

Acer, spor otomobil hayranlarının ilgisini çekecek yeni dizüstü bilgisayar modelini tanıttı. Porsche‘nin tasarım ekibi tarafından tasarlanan bu özel seride karbon fiber kaplama ve Intel’in 11. nesil Core işlemcilerine yer veriliyor. Evo platformuna da dahil olan Acer Book RS‘de Corning Gorilla Glass ile güçlendirilmiş 14-inç FHD IPS dokunmatik ekran kullanılmış.

 {youtube}https://youtu.be/Vw6flIWjG6o{/youtube}

340 nit değerinde parlaklığa sahip olan ekranı aynı zamanda sRGB renk gamutunun % 100’ünü karşılıyor. NVIDIA GeForce MX350 ekran kartı, 1TB PCIe SSD ise donanım özellikleri arasında yer alıyor. Acer Book RS, tam pil ile 17 saat çalışma olanağı sunabiliyor. Hızlı şarj desteği sayesinde ise 30 dakikada 4 saatlik bir çalışma mümkün. Acer aynı zamanda bu modelde Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, Thunderbolt 4 ve USB 3.2 Gen 2 bağlantı noktalarını kullanıcılarına sunuyor. Porsche’nin imzasını taşıyan özel mouse da Acer Book RS‘in aksesuarları arasında yer alıyor. Aralık’ta satışa sunulması beklenen bu özel seri $1,399.99‘dan başlayan fiyatlar ile pazara sunulacak.

 

 

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -