18 C
İstanbul
16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaHaberlerADATA XPG'den süper hızlı PCIe Gen4 SSD: GAMMIX S70

ADATA XPG’den süper hızlı PCIe Gen4 SSD: GAMMIX S70

Oyuncular, espor profesyonelleri ve teknoloji meraklıları için sistem bileşen ve çevre birimi sağlayıcısı olan ADATA XPG, bugün XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4x4 M.2 2280 katı hal sürücüsünü (SSD) duyurdu. S70’in piyasaya sürülmesiyle, XPG artık çeşitli bütçeleri ve ihtiyaçları karşılamak için GAMMIX S50 ve S50 Lite’ı içeren kapsamlı bir Gen4 SSD serisini de pazara sunuyor. Yeni nesil PCIe 4.0‘ın benimsenmesiyle, GAMMIX S70 benzersiz bir okuma ve yazma performansı hedefliyor. Dünyanın en hızlı M.2 SSD’si olma iddiasını da üstleniyor.

GAMMIX S70, XPG’nin Gen4 SSD serisini, PCIe 4.0’ın sunabileceği tüm performanstan yararlanmak isteyen kullanıcılar için genişletiyor. Saniyede 7400/6400 MB‘ye varan okuma / yazma hızları bunda ne kadar iddialı olduğunu gösterir nitelikte. Kullanıcıların SSD performansının zirvesine ulaştıklarından hiç şüphesi olmayacak. NVMe 1.4 uyumlu Dinamik SLC Önbelleğe Alma ile birlikte S70, SATA ve PCIe 3.0 SSD’lerden çok daha üstün bir performans sunuyor. Daha fazla kullanım kolaylığı ve rahatlık için de S70, PCIe 3.0 ile geriye dönük olarak uyumluluk sunuyor.

Güvenilir işlemler ve kararlılık için S70, XPG’nin tescilli CoolArmor ısı dağıtıcı tasarımına sahip. Alüminyum ısı dağıtıcı, artırılmış yüzey alanı ve altındaki oyuk odalar için zırh katmanlarına benzeyen teraslı bir yapı ile geliyor. Bu tasarım sıcaklıkları yüzde otuza kadar düşürebilen daha etkili ısı dağılımı hedefliyor. S70, ana performans parametrelerinin yanı sıra, daha doğru veri aktarımları ve daha yüksek Toplam Yazılan Bayt (TBW) derecesi için daha kapsamlı bir veri hatası aralığını tespit etmek ve düzeltmek için LDPC hata düzeltme kodu teknolojisini de destekliyor. Ayrıca Uçtan Uca (E2E) Veri Koruma ve AES 256-bit Şifreleme ile S70, veri güvenliğini ve bütünlüğünü sağlıyor. Yine S70’in içinde yer alan tüm bileşenler, en yüksek kalitede güvenilirlik sağlamak için titiz bir tarama, test ve sertifikasyondan geçmiş durumda.  1 TB ve 2 TB varyantları ile pazara sunulacak S70, 5 yıllık bir garanti sunacak. Fiyat bilgisi ise henüz belli değil.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -