22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 21.4.1 sürücüsü çıktı

AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 21.4.1 sürücüsü çıktı

AMD, Radeon grafik kartlarını tamamlayan ve önemli güncellemeler getiren Radeon Software Adrenalin 21.4.1 sürücülerini piyasaya sürdü. Sürücüler, Radeon Software arayüzü ve AMD Link ile uzaktan oyun yardımcı programına yönelik güncellemelerle birlikte geliyor. Radeon Software artık tüm yazılım özelliklerinin kurulu olduğu, kurulum arasında seçim yapmaya izin veren ‘Tam’ kurulum ön ayarlarına sahip. 

Radeon Yazılımında tanıtılan özellikler arasında; Canlı Oyun Ekranı Renk Geliştirme, “renk eksikliği” olan sahneleri canlandırmanıza olanak tanıyarak daha canlı bir renk paleti sağlayan yeni bir renk profili yer alıyor. Yeni arayüz ayrıca rengin protanopi, döteranopi ve tritanopi bileşenlerini kontrol etmenizi sağlıyor. Arama çubuğu da iyileştirilmiş. Oyunlar sekmesindeki istatistikler, yerleşik web tarayıcısı için bir geçiş ve kısayol tuşları için genel kontroller gibi diğer birçok küçük UI iyileştirmeleri yer alıyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -