23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Software Adrenalin 20.11.2 WHQL sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 20.11.2 WHQL sürücüsü çıktı

 AMD, Radeon RX 6800 serisi grafik kartı lansmanının hemen ardından Radeon Software Adrenalin 20.11.2 WHQL sürücülerini yayımladı. Bu sürücüler yeni piyasaya sürülen Radeon RX 6800 XT ve RX 6800 grafik kartları için destek sunuyor. Ayrıca World of Warcraft: Shadowlands‘da optimizasyonun yanı sıra Vulkan ICD’yi VK_KHR_fragment_shading_rate adlı yeni bir uzantıyla genişletiliyor.

AMD ayrıca sürücüyle birkaç yeni hatayı da düzeltiyor. Tam ekran video oynatma sırasında Radeon Instant Replay‘in neden olduğu takılma sorunu düzeltiliyor. Uyku modundan sonra fan ayarlarını hatırlamayan bazı RX 500 serisi grafik kartların yaşadığı problem gideriliyor. Yine belirli RX 500 serisi grafik kartlarına bağlı birden çok yüksek yenileme hızına sahip Radeon FreeSync ekranlarda yaşanan aksaklık giderilmiş durumda. RX 5700 serisi kartların Xuan-Yuan Sword VII oyununda yaşadığı performans sorunları da gideriliyor. Son olarak Radeon RX 6800 serisi grafik kartları için Godfall‘ın son güncellemesi ile Ray-tracing desteğine kavuştuğunu da ekleyelim.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 20.11.2 WHQL

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -