22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Software Adrenalin 20.11.3 sürücüsü çıktı!

AMD Radeon Software Adrenalin 20.11.3 sürücüsü çıktı!

AMD hafta başında Radeon Software Adrenalin 2020 Edition’ın en son sürümünü yayınladı. Sürüm 20.11.3 beta, Vulkan Işın İzleme Uzantıları için destek sağlıyor. Buna ek olarak sürücüler Immortals: Fenyx Rising oyunu için optimizasyon ve uyumluluk sunuyor. AMD ayrıca sürücü paketiyle giderilen oldukça uzun bir sorun listesine de değiniyor.

Bu sürüm Watch Dogs Legion ve DiRT 5‘teki RX 6800 serisi GPU’larda gözlemlenen düşük performansı gidermeyi hedefliyor. Yine Godfall‘da RX 5000 ve daha eski GPU’lar için düşük performans problemi de giderilmeye çalışılmış. Ek olarak RX 6800 serisinde Crysis Remastered‘de yaşanan ekran bozulmasıyla karşılaşılan bazı karakter modelleri de düzeltilmiş. Troy: A Total War Saga ve WoW Shadowlands ile aralıklı oyun çökmeleri düzeltiliyor. WoW Shadowlands’in DirectX 12 ile Windows 7 sistemlerde başlatılamamasına neden olan hata da gideriliyor. RX 6800 serisinde DXR etkinken Call of Duty: Black Ops Cold War’da görülen bazı aralıklı oyun çökmeleri düzeltiliyor. Windows 10‘da HDR’yi devre dışı bırakan Doom Eternal’da yaşaşan sorun da düzeltilmiş durumda. Yine Adobe Illustrator ve AIDA 64 ile bulunan bazı sorunlar giderilmiş. Son olarak 1080p’de RX 6800 serisinde görülen RDR2 ile ilgili bazı görüntü bozulması sorunları da çözülen problemler arasında yer alıyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 20.11.3 beta

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -