22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaEkran KartıAMD Radeon Software Adrenalin 21.10.3 sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 21.10.3 sürücüsü çıktı

AMD bugün Radeon Software Adrenalin 21.10.3 sürücü paketini yayınladı. Yeni sürücü RX 6900 XT grafik kartı kullanılarak yapılan testlerde önceki sürücüye göre Marvel’s Guardians of the Galaxy‘de 4K Ulra ayarlarda % 21‘in üzerinde bir performans artışı ve optimizasyon ile birlikte geliyor. Yine RX 6800 XT‘de maksimum 4K ayarlarda Age of Empires IV‘te % 45‘lik bir performans artışı sunuyor. Bu oyunlara ek olarak Riders Republic ve DOOM Eternal 6.66 için de optimizasyon eklenmiş durumda.

Düzeltilen sorunlar arasında ise Ryzen 9 5950X işlemcili sistemler için Radeon Yazılımında eksik CPU ayarlama özelliği, Multimedia Athena‘da görülen yükseltilmiş disk alanı kullanımı, belirli çoklu ekran ortamlarında görev değiştirme esnasında görülen siyah ekran sorunları yer alıyor. Yine Battlefield V‘te fark edilen bir çökme sorunu ile Cyberpunk 2077‘de RX 6600 serisi ve RX 6700 XT’de Radeon Boost etkinken görülen görüntü bozulması giderilmiş.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.10.3

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -