23.2 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Radeon Software Adrenalin 21.2.1 sürücüsü çıktı

AMD Radeon Software Adrenalin 21.2.1 sürücüsü çıktı

AMD, Radeon Software Adrenalin sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 21.2.1 önceki sürücüye göre RX 6800 XT ekran kartı ile 4K‘da % 9 performans artışı sağlıyor. Sürücü paketi aynı zamanda yeni çıkan oyunlardan The Medium için optimizasyon sunuyor. Yine bazı RX Vega serisi grafik kartlarında yüksek yenileme hızlarında görülen tekleme ve MSI Afterburner ile gözlemlenen ekranın titremesi sorunu düzeltiliyor.

Sürücüyle gelen diğer düzeltmeler arasında ise Radeon HD 7800 serisi GPU’larda Radeon Yazılımı ile stream ve kayıt sırasında görülen bir hata, RDNA GPU’larda SketchUp ile ilgili bir işleme hatası. Samsung CRG9‘un ekranda görülen siyah ekran sorunu ve DXR etkinken Metro Exodus‘da yaşanan çökme sorunu yer alıyor. Ayrıca çoklu ekran kurulumlarında diğer ekranlarda video oynatma ile Doom Eternal oynanırken görülen takılma sorunu da gideriliyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 21.2.1

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -