24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Ryzen ve Vega ile Çinli Oyuncuları Güçlendiriyor

AMD Ryzen ve Vega ile Çinli Oyuncuları Güçlendiriyor

Çin’de düzenlenen en büyük Dijital Eğlence Fuarı olan ChinaJoy’da AMD, oyun konusundaki liderliğini bir adım daha öteye götürdüğü yeni bir duyuruya imza attı.

Açıklamada Çinli Zhongshan Subor ile yapılan işbirliğiyle, firmanın Çin pazarına sunacağı yeni oyuncu PC’si ve konsolu için, Ryzen işlemci ve Radeon grafikleri barındıran yeni bir yarı-özel SOC üretileceği belirtildi. Yeni PC ve konsol, yüksek performansa sahip, yarı-özelleştirilmiş “Zen” ve “Vega” mimarisini baz alan AMD SOC ile güçlendiriliyor. Bu yeni yonga, AMD Ryzen işlemci (3GHz frekansında 4 çekirdek/8 thread) ile AMD Radeon Vega Grafik (1.3GHz frekansında çalışan 24CU) gücünü, 8GB’lık GDDR5 bellek ile tek bir yongada bir araya getiriyor.

Yırtılmasız, akıcı ve açık oynanış için endüstrinin en sık tercih edilen teknolojisi olan Radeon FreeSync’ten, birçok özellikle dolu Radeon Software Adrenalin Edition yazılımına kadar AMD teknolojileri, günlük oyun oynayanlardan, Fnatic gibi dünyanın en rekabetçi eSpor takımlarına kadar tüm oyuncular için hayal edilebilecek en iyi deneyimleri güçlendirmeye devam ediyor.

Yeni SOC, AMD’nin farklılaştırılmış ve müşterilerin özel ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış yarı-özelleştirilmiş stratejisinin de muhteşem bir örneği olma niteliği taşıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -