22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerASUS'tan tripod ayaklı portatif oyuncu monitrörü: ROG Strix XG17AHP

ASUS’tan tripod ayaklı portatif oyuncu monitrörü: ROG Strix XG17AHP

ASUS ilk olarak Ocak ayında piyasaya sürdüğü taşınabilir oyun monitörünün yeni modeli olan ROG Strix XG17AHP‘yi tanıttı. Yeni XG17AHP yenilikçi bir tripod stand ile birlikte geliyor. Standın ayakları, teleskopik ve yüksekliği dilenirse uzatılabiliyor. Bu sayede ekran sadece katlanmış olarak değil, geleneksel bir masaüstü monitörü gibi de kullanılabiliyor. Elbette katlanabilir kullanım için manyetik akıllı kapak da paket ile birlikte geliyor.

ROG Strix XG17AHP, Ocak ayında piyasaya sürülen ROG Strix XG17AHPE modeliyle aynı teknik özelliklere sahip. 17,3 inç 16: 9 IPS ekran ile gelen monitör Full HD çözünürlüğe, 240 Hz yenileme hızına ve VESA Adaptive Sync özelliğine sahip. 3 saate kadar kullanım sağlayabilen 7.800 mAh pil ile gelen taşınabilir monitörü bir USB-C konektörü ile şarj etmek mümkün. Yine bu giriş DisplayPort geçişi için de kullanılabiliyor. Buna ek olarak bir adet de mikro-HDMI girişi yer alıyor. Sahip olduğu ESS Sabre DAC‘ı sayesinde ise dijital sesi 3,5 mm jakı üzerinden yüksek kaliteli sese veya ekranın dahili hoparlörlerine verebiliyor. ASUS pakette ayrıca ekranı taşımanızı sağlayan bir de çantayı beraberinde sunuyor. Taşınabilirin kendi ağırlığı 1.06 kg, tripod standı ile de bu ağırlık 1.76 kg oluyor. Fiyat bilgisi ise henüz açıklanmadı.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -