22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCOUGAR'dan ergonomik oyuncu sandalyesi: ARGO

COUGAR’dan ergonomik oyuncu sandalyesi: ARGO

Oyunculara yönelik donanım ve çevre birimleriyle adından söz ettiren COUGAR firması bu defa şık ve ergonomik bir oyuncu sandalyesi ile karşımıza çıkıyor. Şirketin ARGO ismiyle piyasada olacak yeni oyuncu sandalyesi premium alüminyum çerçeveyle inşa edilmiş. COUGAR bu modelin nefes alabilen örgü yastıklama tasarımını “bir oyun koltuğu devriminin evrimi” olarak tanımlıyor. 

 {youtube}https://youtu.be/a87EB_F1Pn8{/youtube}

Uzun süre oyun oynayan kullanıcılar için daha rahat bir deneyim hedefleyen firma nefes alabilen file yastıklama sayesinde çok daha serin kalacağımızı söylüyor. Tabii şu sıcak günlerde deri bir oyun sandalyesinde oturan oyuncular bunun ne kadar önemli olduğunu anlayabilir. Buna ek olarak COUGAR’ın yeni Argo sandalyesi ayarlanabilir vites teli kontrol sistemi ile yükseklik, eğim ve koltuk kayma derinliğini tamamen ayarlayabilmenizi sağlıyor. Yine Argo’nun koltuk başlığı ve kolçakları da ayarlanabiliyor. Böylece tercihinize göre pozisyon belirlemek mümkün. COUGAR Argo‘nun bu ay $500 fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -