24 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerCreative, Sound Blaster AE-7 ve AE-9 ses kartlarını duyurdu

Creative, Sound Blaster AE-7 ve AE-9 ses kartlarını duyurdu

Creative şimdiye kadarki en gelişmiş PCI-e ses kartları serisini Sound Blaster AE-9 ve Sound Blaster AE-7 ile devam ettirmeye hazırlanıyor. En kaliteli bileşenlerle oluşturulan ve Creative’in en son teknolojileriyle tamamlanan bu ses kartları bu sınıfta en üst düzey PC eğlence deneyimi için yeni bir performans standardı tanımlayacak şekilde tasarlanmışlar.

Creative’in amiral ses kartı Sound Blaster AE-9, oyuncuların ve ses yanlısı kullanıcıların ihtiyaçlarını tatmin etme sözünü vermekten daha fazlasını sağlamayı hedefliyor. 129 dB DNR, PCM 32-bit 384 kHz örnekleme, 129DB’ye kadar DNR, PCM 32-bit 384 kHz örnekleme, DSD64 kayıpsız ses çalma ve Nichicon Fine-Gold kapasitörler, WIMA ile övünen ESS 9038 SABER sınıfı referans DAC Film / folyo ses kapasitörleri ve değiştirilebilir op-amp’ler de bunu kanıtlar nitelikteki özellikleri arasında yer alıyor.

Sound Blaster AE-7 ise yine kendi kategorisinde güçlü bir ses kartı olma özelliğine sahip. Yüksek çözünürlüklü ESS SABER sınıfı 9018 DAC ile donatılmış. Yine 32-bit 384 kHz örnekleme ve DSD64 çalma ile 127 dB DNR’ye sahip. Ses netliğinde ise selefi Sound BlasterX AE-5 ile rekabet edecek düzeyde.

Sound Blaster AE-9, 439 Singapur doları, Sound Blaster AE-7 ise 299 Singapur dolarından ön siparişe açılmış durumda. Avrupa ve Amerika için henüz resmi bir fiyat bilgisi yer almıyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -