22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerDenuvo'nun Korkulu Rüyası Voksi Gözaltına Alındı

Denuvo’nun Korkulu Rüyası Voksi Gözaltına Alındı

En katı kopya koruması olarak bilinen Denuvo ile adından sıkça söz ettiren Bulgar cracker Voksi‘nin salı sabahı erken saatlerde Bulgaristan Organize Suçlarla Mücadele Genel Müdürlüğü ekiplerince evine baskın düzenlendiği açıklandı. 21 yaşındaki Voksi’nin Denuvo’yu satın alan Irdeto’nun yaptığı bir suç duyurusu sonrasında göz altına alındığı biliniyor.

Elbette bu gelişme Voksi’nin REVOLT forumunun Bulgaristan İçişleri Bakanlığı’na yöneltilmeye başlaması ile sinyallerini vermeye başlamıştı. Sonrasında ise gözaltı haberi geldi. Operasyon sonrasında Voksi’nin ekipmanları ve ana bilgisayar sunucusuna el konuldu. Voksi gözaltı sonrasında yaptığı açıklamada kendisine yapılan suçlamaların tam olarak ne olduğu konusunda net olmadığını dile getirdi. Şu an serbest olan genç cracker bundan sonra ne olacağı konusunda endişe duyduğundan ifadesi hakkında çok fazla ayrıntıya girmek istemedi.

Gelişmeler doğrultusunda Voksi’nin çalışmalarına ara vereceğini kestirmek zor değil. Hatta ‘Voksi Emekli Oldu!’ dersek abartmış olmayız. Scene dünyasında ise birçok grubun kendisine destek olmak amacıyla Bitcoin bağış kampanyası başlattığını da eklemekde fayda var.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -