22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerLG'den etkileyici özelliklere sahip gerçek kablosuz kulaklık: HBS-FN7

LG’den etkileyici özelliklere sahip gerçek kablosuz kulaklık: HBS-FN7

LG, HBS-FN7 ismiyle duyurduğu en yeni gerçek kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürüyor. Müşterilerine tamamen yeni Aktif Gürültü Engelleme teknolojisini sunacak bu yeni model aynı zamanda kendi kendini temizlemesini sağlayan UV tabanlı bir temizlik teknolojisini de bünyesinde barındırıyor.

Bir önceki model olan FN6 teknik olarak gürültü engellemeyi içeriyordu ancak bu pasif bir uygulamaydı. FN7’nin ANC özelliği ise her iki tomurcuğa yerleştirilmiş bir dizi mikrofon kullanarak harici sesleri etkisiz hale getiriyor ve aktif bir gürültü önleme teknolojisi sunuyor. Yerleştirlen bir dizi mikrofon (her kulaklıkta 3 adet) “her yönden gelen” ses dalgalarını izleyebiliyor. LG bunun minimum gürültü sızıntısı anlamına geldiğini ve çevrenizdeki dünyadan rahatsızlık duymadan daha net müzik dinlemeye ve sesli aramalara izin vereceğini söylüyor.

FN7, UVnano şarj kutusu ile birlikte geliyor. Kasa, kulaklığın “iç ağ gözü” çevresinde toplanan “E. coli ve S. aureus bakterilerinin yüzde 99.9’unu” ortadan kaldırmak için UV ışığı kullanarak temizlik sağlıyor. Böylece birçok insanın yaptığı manuel olarak temizleme zahmeti de ortadan kalkıyor.

Kulaklık ANC özelliği kapalıyken tek bir şarjla 7 saat çalışabiliyor. Özellik açıkken bu süre 5 saate düşüyor. FN7’nin şarj çantasından alabileceğiniz ekstra enerji ile birleştiğinde ise ANC özelliği kapalıyken 21 saat, açıkken de 15 saate kadar kullanım elde etmek mümkün. LG HBS-FN7 kulaklıkları Güney Kore’de piyasaya sürülmüş durumda. Ancak Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’ya yıl sonundan bir süre önce ulaşacağı belirtiliyor. Fiyatının ise FN6 da olduğu gibi 150 dolar civarında olması bekleniyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -