22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerMad Catz yeni EGO Arcade FightStick ve C.A.T. 7 Gamepad modelini duyurdu

Mad Catz yeni EGO Arcade FightStick ve C.A.T. 7 Gamepad modelini duyurdu

Oyun donanımlarıının başarılı isimlerinden Mad Catz iki yeni ürünü olan EGO Arcade FightStick ve C.A.T. 7 oyun kolunu duyurdu. Bu ürünlerden EGO Arcade FightStick özellikle Arcade ve dövüş oyunları için özellikle üretilmiş. Hem turnuva hem de kişisel kullanıma uygun. Ergonomik tasarımıyla gelen C.A.T. 7 Gamepad modeli ise konsol kollarını aratmayacak kalitede ve oyuncuların alışmış olduğu tasarıma sahip.

{youtube}https://youtu.be/ZGIv9Qx3Dlg{/youtube}

EGO Arcade FightStick, Mad Catz tarafından ünlü hale getirilen özgünlük ve kaliteye sahip orijinal Sanwa Denshi arcade bileşenlerinden tam anlamıyla yararlanıyor. ‘Vewlix tarzı‘ kasası ise dövüş oyunu topluluğunun en yüksek beklentilerini karşılamak için 8 eylem düğmesi ile geliyor. Özelleştirme için mod dostu tasarımı oyuncuların üst panel, arcade joystick ve işlem düğmelerini özelleştirmek için kolay erişim sunuyor.  Sanwa Denshi 8 yollu top-üstü kumanda kolu ve işlem düğmeleri, tıpkı oyun salonlarında olduğu gibi görünüyor ve bu hissiyat için de daha hızlı tepki, rakipsiz doğruluk ve zamanlama vaat ediyor. EGO Arcade FightStick, Mad Catz’in ilk çok formatlı Arcade FightStick’i olma özelliğine sahip ve PS4, Xbox One, Switch ve PC ile tamamen uyumlu.

C.A.T. 7 oyun kolu ise hem PC hem de konsol platformlarını destekliyor. Denetleyicide 2 profil ve makro işlevler için ekstra 2 dokunma düğmesi ve 4 kulakçık yer alıyor. Ek olarak, C.A.T. 7 üzerinde önemli bilgileri ve kontrol yapılandırmasını aktaran ufak bir de OLED panel yer alıyor. Ürünlerin fiyatları konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -